Zoekt u een dakdekker om de dakbedekking te vernieuwen, of heeft u te maken met een lekkage die u graag zou verhelpen? Wij gaan er als ervaren dakdekker mee aan de slag, net als wanneer u uw dak waterdicht en tochtvrij wenst te maken.

We maken gebruik van bijvoorbeeld bitumineuze dakbedekking, maar kunnen u tevens uitstekend van dienst zijn met zink-, lood- of koperwerken. We gaan uit van uw specifieke wensen, of zorgen er als dakdekker voor dat we u goed kunnen adviseren over de beschikbare mogelijkheden.

Vakkundige dakdekker

Uiteraard gaan we als vakkundige dakdekker voor u aan de slag. Dit betekent onder andere dat we beschikken over de benodigde diploma’s en voldoende opleiding achter de rug hebben om u op basis van de theorie van dienst te kunnen zijn.

Daarnaast beschikken we altijd over een uitgebreide ervaring, wat betekent dat we de daken goed kennen en als geen ander weten hoe we deze optimaal kunnen voorzien van de juiste dakbedekking.

We nemen graag het volledige proces voor u uit handen, van het bestellen van de dakbedekking tot het leggen en eventuele nazorg. Op die manier kunt u rekenen op uitstekende dakbedekking, zonder dat u daar omkijken naar heeft.

dakdekker-foto1

Kwaliteit tegen normale prijzen

Neem contact op om meer te weten over onze scherpe prijzen!

dakdekker-foto2

Dakdekker en duurzame materialen

Bovendien werken we als dakdekker uitsluitend met duurzame materialen, waar u zonder problemen jarenlang gebruik van kunt maken. Twijfelt u tussen verschillende soorten dakpannen, of een andere vorm van dakbedekking op uw woning?

Wij kunnen u daar uitstekend over adviseren en als dakdekker bijvoorbeeld ook meteen werken aan het plaatsen of vervangen van een dakraam of zelfs een dakkapel.

Wilt u meer weten over de wijze waarop we als dakdekker voor u werken, of de tarieven die we daarvoor hanteren? Neem vrijblijvend contact op, dan vertellen we u er graag meer over.