Als ervaren timmerman voor uw timmerwerk kunnen we u onder andere helpen met het schaven van een klemmende deur, of zorgen we voor inbouwkasten waar u handig gebruik van kunt maken. Wilt u een houten vloer laten leggen of heeft u ander timmerwerk liggen waar u zelf niet aan toe komt?

Mist u de expertise of heeft u er de tijd niet voor? Wij gaan er graag voor u mee aan de slag. We kunnen u van dienst zijn met verschillende vormen van timmerwerk, neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over de mogelijkheden en de tarieven die we rekenen.

Elektrische installatie

Wilt u een elektrische installatie laten aanleggen in uw nieuwbouwwoning, of wilt u een verouderde installatie tegen het licht laten houden?

Veel installaties voldoen niet langer aan onze wensen op het gebied van elektriciteit, we gebruiken tal van apparaten en dienen die bovendien eenvoudig op te kunnen laden. Heeft u voldoende stopcontacten tot uw beschikking en zitten deze op de juiste plaats?

Het zijn zaken waar we u als elektricien uitstekend mee van dienst kunnen zijn. We zorgen voor een nieuwe elektrische installatie of passen deze aan op basis van uw wensen.

electrien-foto 1

Kwaliteit tegen normale prijzen

Neem contact op om meer te weten over onze scherpe prijzen!

electrien-foto1

Stopcontact verplaatsen of bijmaken

Wilt u een stopcontact verplaatsen of een exemplaar bij laten maken, zodat u eenvoudig uw apparaten op kunt laden?

We kunnen u hier uitstekend mee van dienst zijn, net als met de volledige bedrading waar u binnen uw installatie gebruik van maakt. We zorgen als elektricien voor een moderne elektrische installatie, waarmee u klaar bent voor de toekomst en uw toekomstige wensen.

Heeft u vragen over onze werkwijze of de veiligheid waar we voor zorgen? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie, ook voor onze tarieven die we u als ervaren elektricien in rekening brengen voor de diverse werkzaamheden.