Zoekt u een ervaren loodgieter, die u van dienst kan zijn bij een verstopping of een lekkage, of die ervoor zorgt dat u optimaal gebruik kunt maken van uw centrale verwarming? U staat er wellicht niet vaak bij stil, maar het is de loodgieter die ervoor zorgt dat u er warmpjes bij zit en ervoor zorgt dat u gebruik kunt maken van de waterleidingen binnen uw woning.

Onze loodgieters hebben een uitgebreide ervaring met tal van werkzaamheden en systemen, waardoor we u hier goed over kunnen adviseren, of we u met spoed van dienst kunnen zijn bij een eventuele lekkage.

Verstoppingen en lekkages

Heeft u last van een verstopping of een lekkage en krijgt u deze zelf niet ontstopt of gestopt? We komen zo snel mogelijk bij u langs, om de verstopping te verhelpen of ervoor te zorgen dat de lekkage stopt.

Op die manier kunt u weer gebruik maken van het toilet, of voorkomt u dat er meer water uit bijvoorbeeld de radiator of een van de leidingen loopt.

We zorgen er bij verstoppingen en lekkages voor dat we u als loodgieter zo snel mogelijk van dienst kunnen zijn, terwijl we daarnaast zorgen voor een vakkundige werkwijze met het benodigde oog voor detail.

loodgieter-foto1

Kwaliteit tegen normale prijzen

Neem contact op om meer te weten over onze scherpe prijzen!

loodgieter-foto2

Loodgieter voor uw centrale verwarming

Daarnaast kunnen we u als loodgieter bijvoorbeeld goed van dienst zijn met de centrale verwarming. We zorgen ervoor dat deze goed werkt, of dat we een eventueel probleem zo snel mogelijk komen verhelpen.

Werkt de verwarming niet langer naar behoren of heeft u het idee dat er lucht in de radiatoren is komen te zitten? Wij kunnen u daar als loodgieter goed mee van dienst zijn, zodat u hier weer optimaal gebruik van kunt maken.

Heeft u vragen over onze werkwijze of onze tarieven? Neem vrijblijvend contact met ons op, dan lichten we u die graag toe.