Zoekt u naar een specialist in schilderwerk? Renad kan u hierbij uitstekend van dienst zijn, we hebben zowel met buitenschilderwerk als binnenschilderwerk een uitgebreide ervaring. Wilt u de kozijnen opnieuw laten verven, of binnen zorgen voor een andere sfeer door de wanden te laten spuiten?

We kunnen uw wanden stucen en sauzen, of de binnenkozijnen verven. We hebben een uitgebreide ervaring met schilderwerk en maken gebruik van hoogwaardige materialen. Bovendien beperken we de overlast, door vlot en vakkundig voor u aan de slag te gaan.

Schilderwerk voor binnen en buiten

Wilt u het buitenschilderwerk opnieuw laten doen, zodat u het houtwerk weer optimaal kunt beschermen tegen de invloeden van het weer? Wilt u de woning van binnen laten schilderen, of zoekt u naar een schilder die u zowel binnen als buiten goed van dienst kan zijn?

We richten ons op de verschillende vormen van schilderwerk en beschikken over zowel de kennis als expertise. We zorgen met ons schilderwerk buiten voor een grondige bescherming, terwijl we daarnaast kunnen meedenken over de uitstraling van bepaalde kleuren en combinaties.

Weet u al goed waar u naar op zoek bent, of zoekt u juist ondersteuning en advies? Wij kunnen u er goed mee van dienst zijn.

schilderwerk-foto1

Kwaliteit tegen normale prijzen

Neem contact op om meer te weten over onze scherpe prijzen!

schilderwerk-foto2

Kozijnen en wanden schilderen

Uiteraard kunnen we onder andere uw kozijnen en wanden schilderen, binnen ons schilderwerk kunnen we ons daarnaast richten op bijvoorbeeld het plafond of de deuren waar u gebruik van maakt.

Heeft u een nieuwbouwwoning gekocht en wilt u het schilderwerk het liefst uit handen geven aan een ervaren vakman, of is uw bestaande woning toe aan een nieuwe laag verf?

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over het schilderwerk waarmee we u van dienst kunnen zijn, wij horen graag van u.