Zoekt u naar een specialist in sloopwerk, bijvoorbeeld op het moment dat u de badkamer of de keuken wilt renoveren? Wij kunnen u daar uitstekend mee van dienst zijn. We helpen u de badkamer of keuken te strippen, uiteraard met behoud van de materialen die u zou willen hergebruiken.

Wilt u de volledige ruimte leegmaken, of zijn er elementen die u ook in de nieuwe situatie wilt blijven gebruiken? We houden daar rekening mee binnen het sloopwerk. Vervolgens gaan we grondig voor u aan de slag, om de weg vrij te maken voor een nieuwe inrichting van de ruimte.

Vakkundig sloopwerk

We maken voor het sloopwerk gebruik van professionele gereedschappen, met voldoende kracht om u zowel effectief als efficiënt van dienst te kunnen zijn. Dit betekent dat we vlot kunnen werken, zodat u daar zo min mogelijk hinder van ondervindt.

We beoordelen de situatie en kiezen op basis daarvan voor de meest geschikte gereedschappen. Deze stellen ons in staat om de diverse materialen in bijvoorbeeld de badkamer of de keuken effectief te slopen.

Uiteraard kunnen we ons binnen het sloopwerk tevens richten op de afvoer van de materialen, zodat u daar zelf in ieder geval geen omkijken naar heeft.

sloopwerk-foto1

Kwaliteit tegen normale prijzen

Neem contact op om meer te weten over onze scherpe prijzen!

sloopwerk-foto2

Badkamer of keuken renoveren

We kunnen u van dienst zijn met sloopwerk in diverse ruimten, zoals de badkamer en de keuken. Daarnaast kunnen we u helpen bij het creëren van een doorbraak om twee kamers met elkaar te combineren, of kunnen we een doorbraak maken die u kunt gebruiken om een deur te plaatsen.

We houden bij ons sloopwerk rekening met de bouwkundige constructie en uw specifieke wensen, zodat u na het sloopwerk optimaal gebruik kunt maken van de ruimte.

Heeft u vragen over onze werkwijze of de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie, wij horen graag van u.