Bent u voor het stucwerk op zoek naar een ervaren vakman, die u hier uitstekend mee van dienst kan zijn? We rekenen scherpe tarieven, terwijl u aan de andere kant kunt rekenen op een hoogwaardig resultaat. We kennen de verschillende materialen en kunnen u onder andere adviseren over de kwaliteit hiervan.

Wenst u voor uw stucwerk niets minder dan het beste, of zoekt u aan de andere kant naar een zo scherp mogelijke prijs? We kunnen u van dienst zijn met ambachtelijk stucwerk, terwijl we er daarnaast voor zorgen dat u daar zo min mogelijk hinder van zal ondervinden.

Stucwerk door een ervaren vakman

Wilt u het stucwerk overlaten aan een professional, die vlot en vakkundig werkt voor een scherp tarief? Wij hebben een uitstekende reputatie opgebouwd en kunnen u van dienst zijn met verschillende vormen van stucwerk.

Heeft u een nieuwbouwwoning gekocht en wilt u het plafond laten stucen, of wilt u in een bestaande woning de wanden stucen om deze daarna te kunnen (laten) sauzen? Wij kunnen u daar uitstekend mee van dienst zijn.

We beschikken over professionele gereedschappen voor het stucwerk en zorgen voor materialen van uitstekende kwaliteit, zodat u kunt rekenen op een resultaat dat volledig naar wens zal zijn.

stucwerk-foto1

Kwaliteit tegen normale prijzen

Neem contact op om meer te weten over onze scherpe prijzen!

stucwerk-foto2

Plafond of wand stucen

We kunnen onder andere uw plafond stucen, of ons met het stucwerk richten op de wanden van uw woning. Wilt u de wanden glad laten afwerken, of het plafond stucen om daar spotjes in weg te kunnen werken?

Dankzij onze uitgebreide ervaring met stucwerk kunnen we u daar uitstekend adviseren, bijvoorbeeld op basis van de mogelijkheden binnen het budget dat u beschikbaar heeft.

Wenst u meer informatie te ontvangen over het stucwerk dat we kunnen leveren, of de wijze waarop we voor u aan de slag gaan? Neem vrijblijvend contact met ons op, we horen graag van u.