Wilt u tegelwerk laten aanbrengen in het toilet, in de keuken of wellicht in de badkamer? We kunnen tegels leggen op de vloer, of tegels zetten op de wand. We hebben een uitgebreide ervaring met tegelwerk en werken zowel in patronen als op basis van effen tegels.

U kunt rekenen op een strak resultaat, waarbij we het tegelwerk vanuit het midden uitzetten voor een professionele uitstraling. Bovendien hanteren we scherpe tarieven voor het tegelwerk, waardoor u kunt rekenen op een vakman die u vlot en voordelig van dienst kan zijn, met tegelwerk waar u jaren plezier van heeft.

Vakkundig tegelwerk

We zorgen voor vakkundig tegelwerk, onze tegelzetters beschikken over een uitgebreide ervaring met diverse soorten materialen. Heeft u de tegels al in huis of bestelt u deze zelf?

We kunnen u daarnaast adviseren en ondersteunen bij de aankoop van de juiste tegels, zodat u daar op de vloer of de wand gebruik van kunt maken. We maken gebruik van professionele gereedschappen en materialen, om de tegels op een vakkundige wijze aan te kunnen brengen.

Dit leidt tot strak tegelwerk waar u jaren plezier van heeft, zonder dat u hier aan de andere kant veel naar hoeft om te kijken.

tegelwerk-foto1

Kwaliteit tegen normale prijzen

Neem contact op om meer te weten over onze scherpe prijzen!

tegelwerk-foto2

Badkamer en de keuken

We kunnen u onder andere goed van dienst zijn met tegelwerk in de badkamer, net als in de keuken. Wilt u in de keuken gebruik maken van tegels op de wand, of er in de badkamer zowel op de wand als vloer voor zorgen dat u gebruik maakt van strak tegelwerk?

Wij kunnen u van dienst zijn op basis van uw specifieke wensen, of meedenken over de ideale plaatsing van het tegelwerk. Benieuwd naar de kosten of onze werkwijze?

Neem vrijblijvend contact met ons op, dan vertellen we u er graag meer over.