Zoekt u naar een ervaren timmerman, die u uitstekend van dienst kan zijn met het timmerwerk dat u wilt laten uitvoeren? We kunnen u van dienst zijn met het afhangen van deuren en het plaatsen van een scheidingswand, of we zorgen voor het leggen van uw houten vloer.

We kunnen u binnen het timmerwerk op een aantal verschillende manieren van dienst zijn. We beschikken over een uitgebreide ervaring en de juiste theoretische kennis, een combinatie die ons tot de ideale vakman voor uw timmerwerk maakt, dat we bovendien vlot bij u komen uitvoeren.

Verlaagd plafond of een tussenmuur

Wilt u thuis zorgen voor een verlaagd plafond, of gebruik maken van een tussenmuur tussen twee kamers? Deze klussen behoren tot het timmerwerk waarmee we u uitstekend van dienst kunnen zijn.

We kunnen u adviseren over de benodigde materialen, of de werkzaamheden volledig voor u uit handen nemen en ervoor zorgen dat u daar zelf geen omkijken naar heeft.

Zoekt u naar een specialist die een boekenkast in elkaar kan zetten, of het huidige timmerwerk kan verbeteren of herstellen? Wij zijn u graag van dienst met het timmerwerk, we hebben een uitgebreide ervaring en kunnen u op korte termijn van dienst zijn.

timmerwerk-foto1

Kwaliteit tegen normale prijzen

Neem contact op om meer te weten over onze scherpe prijzen!

timmerwerk-foto2

Dakdekker en duurzame materialen

Als ervaren timmerman voor uw timmerwerk kunnen we u onder andere helpen met het schaven van een klemmende deur, of zorgen we voor inbouwkasten waar u handig gebruik van kunt maken.

Wilt u een houten vloer laten leggen of heeft u ander timmerwerk liggen waar u zelf niet aan toe komt? Mist u de expertise of heeft u er de tijd niet voor? Wij gaan er graag voor u mee aan de slag.

We kunnen u van dienst zijn met verschillende vormen van timmerwerk, neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over de mogelijkheden en de tarieven die we rekenen.