De vonk slaat over met Renad als elektricien in Amsterdam

Meer dan 15+ jaar ervaring

Gedetailleerd maatwerk en vakmanschap

Flexibel en (duurzaam) meedenkend

Elektricienswerk

Een professionele elektricien inhuren

Een vakkundige elektricien kent de veiligheidsregels, laat alles netjes achter en werkt met uiterste precisie. Je vindt het allemaal bij Renad!

Vertrouwd en persoonlijk aanspreekpunt

Gedetailleerd maatwerk
en vakmanschap

Flexibel en (duurzaam)
meedenkend

Electricienswerk

Elektricien in de randstad? Renad helpt je verder

Storing elektriciteit, elektriciteit laten aanleggen, elektrische installatie nieuwbouw of elektriciteit aanleggen nieuwbouw: we zijn of doen het allemaal. Grote en kleine projecten pakken we op, maar we vinden een hele elektrische installatie installeren natuurlijk de leukste uitdaging. Bijvoorbeeld in een nieuwe woning. We helpen je onder andere graag met:

Keuze voor Renad

5 redenen om voor Renad als elektricien te kiezen

Veiligheid

Wel zo belangrijk als je met elektra aan de slag gaat. We doen eerst goed onderzoek naar de situatie, zodat we weten wat de beste tactiek is om aan de slag te gaan. Zo zorgen we niet alleen voor veiligheid, maar ook voor efficiëntie.

Kostenbesparing

Hoewel het inhuren van een elektricien kosten met zich meebrengt, is het op lange termijn vaak kostenbesparend. Door de efficiënte uitvoering van de elektra en het minimaliseren van fouten of schade, bespaar je geld op reparaties en voorkom je bovendien onveilige situaties.

Duurzame materialen

Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel, en bij veel van onze klanten ook. We maken gebruik van duurzame materialen waar je langdurig van geniet.

Flexibiliteit

We hebben een eigen planning, maar kunnen ook volgens jouw planning werken. Wel zo fijn, als je midden in een verbouwing zit.

Nette oplevering

We laten je woning netjes achter, en nemen gebruikte spullen en afval mee.

klantervaringen

Zij geven ons energie

Electricien projecten

Zo ziet ons werk eruit

Zo werkt het

In slechts 3 stappen naar een veilige installatie

Fase 1: Kennismaken en adviesgesprek 

Fase 2: Offerte, met een plan op maat

Fase 3: Aan de slag met de tegels!

Zoek niet verder

Elektricien in de randstad en daarbuiten gezocht?

We helpen je niet alleen met sloopwerk in Amsterdam, Alkmaar, Almere, Utrecht, Rotterdam, Leiden, Den Haag, Amersfoort, Dordrecht, Hilversum en Haarlem, maar zelfs daarbuiten.

Heb je een project in bijvoorbeeld in Arnhem, Apeldoorn, Den Bosch, Groningen, Maastricht, Eindhoven, Wageningen, Tilburg, Enschede, of Zwolle? Dan staan we voor je klaar!

Een aantal cijfers

Afgeronde projecten

0 +

Blije klanten

0

Jaren ervaring

0 +

Antwoorden op

De 5 meestgestelde vragen over ons elektrawerk

Ja, we bieden uitgebreide onderhouds- en reparatiediensten om ervoor te zorgen dat je elektrische systemen efficiënt en veilig blijven werken. We kunnen ook periodieke inspecties uitvoeren om eventuele problemen vroegtijdig te identificeren en te verhelpen.

Ons ervaren team volgt een zorgvuldig proces van planning, ontwerp, installatie, testen en afwerking om ervoor te zorgen dat het elektriciteitswerk nauwkeurig, efficiënt en veilig wordt uitgevoerd, met minimale verstoring van je dagelijkse activiteiten.

De kosten variëren op basis van de complexiteit van het project, het benodigde materiaal, en de nodige arbeidskracht. Na een gedetailleerde evaluatie stellen we een nauwkeurige offerte voor je op, zodat je altijd weet waar je aan toe bent.

Veiligheid is onze topprioriteit. We volgen strikt de geldende elektrische normen en voorschriften, voeren grondige inspecties uit, gebruiken hoogwaardige materialen en zorgen voor een correcte installatie en aarding om de veiligheid en conformiteit van de elektrische installatie te waarborgen.

Welke soorten elektrische installaties en systemen biedt Renad aan?We bieden een breed scala aan elektrische diensten en installaties, waaronder het aanleggen van elektrische bedrading, stopcontacten, schakelaars, verlichting, zekeringskasten, het installeren van beveiligingssystemen en meer.

benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag vandaag jouw persoonlijke offerte aan!

Heb je plannen om jouw project van binnen als buiten te voorzien van gedetailleerd en duurzaam schilderwerk? Of ben je op zoek naar een partner die jou kan ontzorgen bij jouw verbouwproject?
Neem dan contact op met Renad! Wij helpen je graag verder!

Naam(Vereist)

Liever bellen? Dat kan!

Bel ons gerust : +31 (0) 6 1153 03 53

Bel ons gerust :
+31 (0) 6 1153 03 53

Wat wij ook beloven...

Naam recensist

Turpis viverra proin proin amet libero vehicula et. Fringilla est massa aliquam id enim nam eu varius. Urna a felis.

EXPERT ADVIES OP MAAT

Kies je voor Renad,
dan kies je voor flexibel!

Ons advies is afgestemd op jouw wensen en situatie. Neem contact met ons op om te zien hoe wij jouw kunnen helpen met jouw project of klus.

Logo Renad
Vragen? Neem contact op!

Kies hieronder hoe je het liefst
contact met ons op wilt nemen.
Wij helpen je graag verder!