Experts over de vloer: vloerenlegger Renad in Amsterdam

Meer dan 15+ jaar ervaring

Gedetailleerd maatwerk en vakmanschap

Flexibel en (duurzaam) meedenkend

Vloeren leggen

Experts over de vloer

Een nieuwe vloer maakt écht het verschil voor je woning. Als vloerenlegger in Amsterdam weten we precies wat je nodig hebt om dat verschil te maken.

Vertrouwd en persoonlijk aanspreekpunt

Gedetailleerd maatwerk
en vakmanschap

Flexibel en (duurzaam)
meedenkend

Vloeren leggen

Laminaat of een andere vloer laten leggen

Laminaat laten leggen, laminaat vloer laten leggen, houten vloer laten leggen, lamelparket laten leggen, parket vloer laten leggen of tapijttegels laten leggen: een nieuwe vloer vraagt om vakmanschap. Het moet niet alleen met precisie gelegd worden, zodat het er goed uitziet; het materiaal moet van hoge kwaliteit zijn, zodat het niet bol gaat staan of snel beschadigt. Onze vakmannen kunnen dat als de beste en helpen je graag met: schilderen, kozen laten schilderen buiten of ander stuc- en schilderwerk: we staan voor je klaar.

Keuze voor Renad

5 redenen om voor Renad als vloerenlegger te kiezen

Uiterste precisie

Je wilt natuurlijk niet de verkeerde maten opmeten, en vervolgens je vloer leggen. Onze vloerenleggers kennen technieken die menig mens niet kent. Zo zorgen ze ervoor dat ze je vloeren met uiterste precisie leggen.

Creativiteit

We zijn niet alleen een uitvoerende partij, maar helpen je ook graag met creatieve output. We denken mee, kennen de trends van nu en geven advies over welke vloer bij je wensen past.

Materiaaladvies

Als je een design hebt gekozen, ben je er nog niet. Tijd om te kiezen voor materiaal. We adviseren je graag, zodat ook het materiaal het gewenste effect bereikt.

Duurzame materialen

Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel, en bij veel van onze klanten ook. We maken gebruik van duurzame materialen waar je langdurig van geniet.

Flexibiliteit

We hebben een eigen planning, maar kunnen ook volgens jouw planning werken. Wel zo fijn, als je midden in een verbouwing zit.

klantervaringen

Zij hebben een blikvanger van een vloer

Vloer projecten

Zo zien onze vloeren eruit

Zo werkt het

In slechts 3 stappen naar een perfect gelegde vloer

Fase 1: Kennismaken en adviesgesprek 

Fase 2: Offerte, met een plan op maat

Fase 3: Aan de slag met de tegels!

Zoek niet verder

Vloerenlegger in de randstad en daarbuiten gezocht?

We helpen je niet alleen met sloopwerk in Amsterdam, Alkmaar, Almere, Utrecht, Rotterdam, Leiden, Den Haag, Amersfoort, Dordrecht, Hilversum en Haarlem, maar zelfs daarbuiten.

Heb je een project in bijvoorbeeld in Arnhem, Apeldoorn, Den Bosch, Groningen, Maastricht, Eindhoven, Wageningen, Tilburg, Enschede, of Zwolle? Dan staan we voor je klaar!

Een aantal cijfers

Afgeronde projecten

0 +

Blije klanten

0

Jaren ervaring

0 +

Antwoorden op

De 5 meestgestelde vragen over onze vloeren

Ja, we bieden een garantie op de vloeren die we leggen. Mocht er iets mis zijn met de installatie of het materiaal, dan herstellen wij dit kosteloos voor je.

De kosten variëren op basis van het type vloermateriaal, de complexiteit van de installatie, en eventuele voorbereidende werkzaamheden die nodig zijn. Na een inspectie stellen we een gedetailleerde offerte voor je op en weet je precies waar je aan toe bent.

Een goede voorbereiding van de ondervloer is essentieel voor een duurzaam en mooi resultaat. Afhankelijk van de situatie kan dit het egaliseren, reinigen, nivelleren of aanbrengen van een vochtscherm omvatten.

De duur van het leggen van een vloer hangt af van de grootte van de ruimte, het type vloermateriaal en de complexiteit van het project. We stellen een realistische tijdlijn op en houden je natuurlijk op de hoogte van de voortgang.

Zeker, we kunnen je gedetailleerde instructies en aanbevelingen geven over hoe je de nieuwe vloer het beste onderhoudt en reinigt om de levensduur en uitstraling te behouden.

benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag vandaag jouw persoonlijke offerte aan!

Heb je plannen om jouw project van binnen als buiten te voorzien van gedetailleerd en duurzaam schilderwerk? Of ben je op zoek naar een partner die jou kan ontzorgen bij jouw verbouwproject?
Neem dan contact op met Renad! Wij helpen je graag verder!

Naam(Vereist)

Liever bellen? Dat kan!

Bel ons gerust : +31 (0) 6 1153 03 53

Bel ons gerust :
+31 (0) 6 1153 03 53

Wat wij ook beloven...

Naam recensist

Turpis viverra proin proin amet libero vehicula et. Fringilla est massa aliquam id enim nam eu varius. Urna a felis.

EXPERT ADVIES OP MAAT

Kies je voor Renad,
dan kies je voor flexibel!

Ons advies is afgestemd op jouw wensen en situatie. Neem contact met ons op om te zien hoe wij jouw kunnen helpen met jouw project of klus.

Logo Renad
Vragen? Neem contact op!

Kies hieronder hoe je het liefst
contact met ons op wilt nemen.
Wij helpen je graag verder!