Zeg je stucadoor Amsterdam, dan zeg je Renad

Meer dan 15+ jaar ervaring

Gedetailleerd maatwerk en vakmanschap

Flexibel en (duurzaam) meedenkend

Stucwerk

Huur Renad in als stucadoor

Maak van je muur de blikvanger met de specialistische stucadoor van Amsterdam en omgeving.

Vertrouwd en persoonlijk aanspreekpunt

Gedetailleerd maatwerk
en vakmanschap

Flexibel en (duurzaam)
meedenkend

Stucwerk

Dé stucadoor voor het fijne werk

Een muur laten stucen, plafond laten stucen, huis laten stucen, badkamer laten stucen, buitenmuur laten stucen, woonkamer laten stucen, huis laten stucen aan de buitenkant: ga zo maar door. Het is een flinke rij, maar we doen het toch echt allemaal. Zie je er iets niet tussen staan? Grote kans dat we ook dat stucen, want we zijn een allround stucadoor in Amsterdam. Bijvoorbeeld voor:

Keuze voor Renad

5 redenen om voor Renad als stucadoor te kiezen

Goede prijs

We hanteren een prijs die menig klant blij maakt! En jou hopelijk binnenkort ook.

Kwalitatief materiaal

Kunnen stucen is één ding, maar de kwaliteit zie je niet alleen af aan de vaardigheid van de stucadoor. Kwaliteit zit hem ook in de materialen die je stucadoor gebruikt. Bij Renad selecteren we alleen materiaal van de hoogste kwaliteit.

Uiteenlopende technieken

De wereld van stucen is groot! Dat vinden we er ook zo leuk aan. Onze vakmannen kennen verschillende technieken die van jouw muur echt een plaatje maken.

Duurzame materialen

Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel, en bij veel van onze klanten ook. We maken gebruik van duurzame materialen waar je langdurig van geniet.

Tijdsbesparing

Snel én kwalitatief. Daar staan we voor.

klantervaringen

Onze eigen blikvangers

Stuc projecten

Zij zijn blij met textuur in huis

Zo werkt het

In slechts 3 stappen naar blikvangend stucwerk

Fase 1: Kennismaken en adviesgesprek 

Fase 2: Offerte, met een plan op maat

Fase 3: Aan de slag met de kwast!

Zoek niet verder

Stucadoor in de randstad en daarbuiten gezocht?

We helpen je niet alleen met sloopwerk in Amsterdam, Alkmaar, Almere, Utrecht, Rotterdam, Leiden, Den Haag, Amersfoort, Dordrecht, Hilversum en Haarlem, maar zelfs daarbuiten.

Heb je een project in bijvoorbeeld in Arnhem, Apeldoorn, Den Bosch, Groningen, Maastricht, Eindhoven, Wageningen, Tilburg, Enschede, of Zwolle? Dan staan we voor je klaar!

Een aantal cijfers

Afgeronde projecten

0 +

Blije klanten

0

Jaren ervaring

0 +

Antwoorden op

De 5 meestgestelde vragen over ons stucwerk

Stucwerk kan worden toegepast op verschillende soorten oppervlakken, waaronder muren, plafonds, beton, baksteen en gipsplaten, mits de ondergrond geschikt is voor stucwerk. We beoordelen de geschiktheid van het oppervlak, de juiste voorbereidingstechnieken en stucmaterialen voor het beste resultaat.

Stucwerk biedt verschillende voordelen, zoals een gladde en naadloze afwerking, duurzaamheid, brandwerendheid, geluidsisolatie, en de mogelijkheid om verschillende texturen en afwerkingen aan te brengen. Het kan ook bijdragen aan een verbeterde thermische efficiëntie en esthetische uitstraling van een ruimte.

De kosten voor stucwerk variëren op basis van de omvang van het project, de gekozen stucmaterialen, de complexiteit van het werk, en de arbeidskosten. We voorzien je altijd van een gedetailleerde offerte, op maat gemaakt. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Goed uitgevoerd stucwerk kan vele jaren meegaan en vereist over het algemeen minder onderhoud dan andere wandafwerkingen. Het exacte onderhoud en de levensduur variëren afhankelijk van de specifieke omstandigheden en de kwaliteit van het stucwerk.

Ja, stucwerk kan worden aangepast aan specifieke ontwerpvoorkeuren, stijlen en decoratieve effecten. Er zijn verschillende technieken en texturen beschikbaar, zoals gladde afwerkingen, gestructureerde effecten, lijstwerk, en decoratieve patronen, die kunnen worden toegepast om een unieke en gepersonaliseerde uitstraling te creëren.

benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag vandaag jouw persoonlijke offerte aan!

Heb je plannen om jouw project van binnen als buiten te voorzien van gedetailleerd en duurzaam schilderwerk? Of ben je op zoek naar een partner die jou kan ontzorgen bij jouw verbouwproject?
Neem dan contact op met Renad! Wij helpen je graag verder!

Naam(Vereist)

Liever bellen? Dat kan!

Bel ons gerust : +31 (0) 6 1153 03 53

Bel ons gerust :
+31 (0) 6 1153 03 53

Wat wij ook beloven...

Naam recensist

Turpis viverra proin proin amet libero vehicula et. Fringilla est massa aliquam id enim nam eu varius. Urna a felis.

EXPERT ADVIES OP MAAT

Kies je voor Renad,
dan kies je voor flexibel!

Ons advies is afgestemd op jouw wensen en situatie. Neem contact met ons op om te zien hoe wij jouw kunnen helpen met jouw project of klus.

Logo Renad
Vragen? Neem contact op!

Kies hieronder hoe je het liefst
contact met ons op wilt nemen.
Wij helpen je graag verder!