Sloopbedrijf in Amsterdam? Renad sloopt met oog op iets nieuws.

Meer dan 15+ jaar ervaring

Gedetailleerd maatwerk en vakmanschap

Flexibel en (duurzaam) meedenkend

Sloopwerk

Maak de weg vrij voor iets nieuws

Slopen is de weg vrijmaken voor nieuwe ontwikkelingen. Renad is hét sloopbedrijf met vooruitziende blik.

Vertrouwd en persoonlijk aanspreekpunt

Gedetailleerd maatwerk
en vakmanschap

Flexibel en (duurzaam)
meedenkend

Sloopwerk

Een sloopwerker met precisie

Slopen an sich is niet het doel. Als sloopwerker moet je begrijpen wat er na sloop voor in de plaats komt. Zo sloop je op strategische manier, en weet je wat je moet behouden. Bij Renad begrijpen we dat. We slopen en strippen met oog voor detail.

Keuze voor Renad

5 redenen om voor Renad als sloopbedrijf te kiezen

Veiligheid

Wel zo belangrijk als je gaat slopen. We doen eerst goed onderzoek naar de constructie van het huis, zodat we weten wat de beste tactiek is om te gaan slopen. Zo zorgen we niet alleen voor veiligheid, maar ook voor efficiëntie.

Kostenbesparing

Hoewel het inhuren van een sloopbedrijf kosten met zich meebrengt, is het op lange termijn vaak kostenbesparend. Door de efficiënte uitvoering van sloopwerkzaamheden en het minimaliseren van fouten of schade, bespaar je geld op reparaties, herstelwerkzaamheden en afvalverwijdering.

Flexibiliteit

We hebben een eigen planning, maar kunnen ook volgens jouw planning werken. Wel zo fijn, als je midden in een verbouwing zit.

Milieubewust

We hebben procedures en faciliteiten voor het beheer en de recycling van bouwafval. Zo voeren we bouwafval af volgens de geldende milieunormen, wat bijdraagt aan duurzaamheid en milieubewustzijn.

Nette oplevering

We laten je huis netjes achter, en nemen gebruikte spullen en afval mee.

klantervaringen

Zij waren blij met onze sloopwerkzaamheden

Sloop projecten

Hier is succesvol gesloopt

Zo werkt het

In slechts 3 stappen naar een slopend succes

Fase 1: Kennismaken en adviesgesprek 

Fase 2: Offerte, met een plan op maat

Fase 3: Aan de slag met de hamer!

Zoek niet verder

Sloopbedrijf in de randstad en daarbuiten gezocht?

We helpen je niet alleen met sloopwerk in Amsterdam, Alkmaar, Almere, Utrecht, Rotterdam, Leiden, Den Haag, Amersfoort, Dordrecht, Hilversum en Haarlem, maar zelfs daarbuiten.

Heb je een project in bijvoorbeeld in Arnhem, Apeldoorn, Den Bosch, Groningen, Maastricht, Eindhoven, Wageningen, Tilburg, Enschede, of Zwolle? Dan staan we voor je klaar!

Een aantal cijfers

Afgeronde projecten

0 +

Blije klanten

0

Jaren ervaring

0 +

Antwoorden op

De 5 meestgestelde vragen over ons sloopwerk

In veel gevallen is voor sloopwerkzaamheden een vergunning vereist, afhankelijk van de omvang van het project, de locatie en de lokale regelgeving. Natuurlijk helpen we als aannemer bij het verkrijgen van de benodigde vergunningen en het naleven van alle wettelijke vereisten.

De kosten van sloopwerk variëren door verschillende factoren, zoals de omvang en complexiteit van het project, de locatie, de benodigde apparatuur en arbeid, en eventuele speciale vereisten of uitdagingen. We sturen je voor aanvang een gedetailleerde offerte op basis van een grondige evaluatie van het project en de specifieke behoeften van jou als klant.

Zeker! Dat is nodig om de veiligheid te waarborgen en een slimme strategie te bedenken voor het sloopwerk. We controleren onder andere structuren en letten extra op mogelijke uitdagingen of bijzonderheden.

Ja, sloopwerk kan vaak worden gecombineerd met andere bouw- of renovatiewerkzaamheden als onderdeel van een groter project. We denken graag mee over de planning, zodat coördinatie optimaal verloopt met alle partijen.

Na voltooiing van het sloopwerk zal de site worden opgeruimd, geëgaliseerd en voorbereid voor eventuele vervolgwerkzaamheden of ontwikkelingen.

benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag vandaag jouw persoonlijke offerte aan!

Heb je plannen om jouw project van binnen als buiten te voorzien van gedetailleerd en duurzaam schilderwerk? Of ben je op zoek naar een partner die jou kan ontzorgen bij jouw verbouwproject?
Neem dan contact op met Renad! Wij helpen je graag verder!

Naam(Vereist)

Liever bellen? Dat kan!

Bel ons gerust : +31 (0) 6 1153 03 53

Bel ons gerust :
+31 (0) 6 1153 03 53

Wat wij ook beloven...

Naam recensist

Turpis viverra proin proin amet libero vehicula et. Fringilla est massa aliquam id enim nam eu varius. Urna a felis.

EXPERT ADVIES OP MAAT

Kies je voor Renad,
dan kies je voor flexibel!

Ons advies is afgestemd op jouw wensen en situatie. Neem contact met ons op om te zien hoe wij jouw kunnen helpen met jouw project of klus.

Logo Renad
Vragen? Neem contact op!

Kies hieronder hoe je het liefst
contact met ons op wilt nemen.
Wij helpen je graag verder!