Aan de weg timmeren met Renad als timmerman in Amsterdam

Meer dan 15+ jaar ervaring

Gedetailleerd maatwerk en vakmanschap

Flexibel en (duurzaam) meedenkend

Timmerwerk

Een vakkundige timmerman

Een vakkundige timmerman kent de veiligheidsregels, laat alles netjes achter en werkt met uiterste precisie. Je vindt het allemaal bij Renad!

Vertrouwd en persoonlijk aanspreekpunt

Gedetailleerd maatwerk
en vakmanschap

Flexibel en (duurzaam)
meedenkend

Timmerwerk

Constructie timmerwerk

Met een goed staaltje timmerwerk valt of staat je verbouwing. Daar wil je dus een vakman voor inschakelen met de juiste papieren. Bij Renad hebben we een heel team voor je klaarstaan! We helpen je onder andere graag met:

Keuze voor Renad

5 redenen om voor Renad als timmerman te kiezen

Uiterste precisie

Je wilt natuurlijk niet de verkeerde maten opmeten, en vervolgens je kast opbouwen. Onze timmermannen kennen technieken die menig mens niet kent. Zo zorgen ze ervoor dat je timmerwerk met uiterste precisie in elkaar wordt gezet.

Veiligheid

Wel zo belangrijk als je gaat timmeren. We doen eerst goed onderzoek naar de constructie van het huis, zodat we weten wat de beste tactiek is om te gaan opbouwen. Zo zorgen we niet alleen voor veiligheid, maar ook voor efficiëntie.

Kostenbesparing

Hoewel het inhuren van een timmerman kosten met zich meebrengt, is het op lange termijn vaak kostenbesparend. Door de efficiënte uitvoering van het timmerwerk en het minimaliseren van fouten of schade, bespaar je geld op reparaties, herstelwerkzaamheden en afvalverwijdering.

Duurzame materialen

Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel, en bij veel van onze klanten ook. We maken gebruik van duurzame materialen waar je langdurig van geniet.

Flexibiliteit

We hebben een eigen planning, maar kunnen ook volgens jouw planning werken. Wel zo fijn, als je midden in een verbouwing zit.

klantervaringen

Zij hebben gedetailleerd timmerwerk in huis

Timmer projecten

Zo ziet ons timmerwerk eruit

Zo werkt het

In slechts 3 stappen naar een prachtig afgewerkt timmerproject

Fase 1: Kennismaken en adviesgesprek 

Fase 2: Offerte, met een plan op maat

Fase 3: Aan de slag met de tegels!

Zoek niet verder

Timmerman in de randstad en daarbuiten gezocht?

We helpen je niet alleen met sloopwerk in Amsterdam, Alkmaar, Almere, Utrecht, Rotterdam, Leiden, Den Haag, Amersfoort, Dordrecht, Hilversum en Haarlem, maar zelfs daarbuiten.

Heb je een project in bijvoorbeeld in Arnhem, Apeldoorn, Den Bosch, Groningen, Maastricht, Eindhoven, Wageningen, Tilburg, Enschede, of Zwolle? Dan staan we voor je klaar!

Een aantal cijfers

Afgeronde projecten

0 +

Blije klanten

0

Jaren ervaring

0 +

Antwoorden op

De 5 meestgestelde vragen over ons timmerwerk

De keuze van het hout en andere materialen hangt af van het specifieke project, de beoogde functie, en je budget. We adviseren je graag over verschillende houtsoorten en materialen die geschikt zijn voor je behoeften, rekening houdend met duurzaamheid, esthetiek en functionaliteit.

We gebruiken alleen hoogwaardige en duurzame houtsoorten die geschikt zijn voor het beoogde gebruik. Ons team zorgt voor de juiste behandeling, afwerking en installatie om de levensduur van het timmerwerk te maximaliseren.

De kosten variëren op basis van de complexiteit van het project, het gekozen hout en materialen, en de benodigde arbeid. Na een gedetailleerde evaluatie stellen we een nauwkeurige offerte voor je op, zodat je altijd weet waar je aan toe bent.

Zeker! Dat vinden we zelfs alleen maar leuk. We houden ons het liefst bezig met grote projecten en renovaties, dus laat ons vooral weten wat je precies zoekt.

Ja, altijd! We zullen je hier meer over uitleggen tijdens ons adviesgesprek.

benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag vandaag jouw persoonlijke offerte aan!

Heb je plannen om jouw project van binnen als buiten te voorzien van gedetailleerd en duurzaam schilderwerk? Of ben je op zoek naar een partner die jou kan ontzorgen bij jouw verbouwproject?
Neem dan contact op met Renad! Wij helpen je graag verder!

Naam(Vereist)

Liever bellen? Dat kan!

Bel ons gerust : +31 (0) 6 1153 03 53

Bel ons gerust :
+31 (0) 6 1153 03 53

Wat wij ook beloven...

Naam recensist

Turpis viverra proin proin amet libero vehicula et. Fringilla est massa aliquam id enim nam eu varius. Urna a felis.

EXPERT ADVIES OP MAAT

Kies je voor Renad,
dan kies je voor flexibel!

Ons advies is afgestemd op jouw wensen en situatie. Neem contact met ons op om te zien hoe wij jouw kunnen helpen met jouw project of klus.

Logo Renad
Vragen? Neem contact op!

Kies hieronder hoe je het liefst
contact met ons op wilt nemen.
Wij helpen je graag verder!